Beszélgess velem! 
  Felhasználó név:/Jelszó:
  Bejelentkezve: -
     
  Keressen:  

FŐOLDAL - Bemutatkozunk  

 

Bemutatkozunk

A jog.eu (www.jog.eu) on-line tanácsadást és jogi szolgáltatásokat kínál mind jogi szakértelemmel rendelkező, mind laikus látogatói számára számos jogterületen.

A jog.eu lehetőséget biztosít arra, hogy a honlap látogatói a Panaszkönyv rovatban megoszthassák a nyilvánossággal a mindennapokban őket ért, jogi vonatkozású sérelmeket, az ezek alapján levont konzekvenciákat, jogkeresésük eredményét, továbbá, hogy a panaszosok a honlap többi felhasználója segítségével megoldást keressenek a panaszukra.

Honlapunk INGYENES jogi segítséget tud nyújtani az olvasóknak, köszönhetően az adatbázisunkban regisztrált jogi szakértőknek és mindazon látogatóknak, akik készek arra, hogy megosszák tapasztalataikat a többiekkel, akiknek hasonló kérdéseik, illetve problémáik vannak.

A honlap látogatói sok hasznos információval gazdagodhatnak, amelyek segítenek jobban megérteni a jogot, ezenkívül informálódhatnak a legfrissebb jogi vonatkozású Hírekről belföldet és külföldet érintően, valamint egyszerű, felhasználóbarát módon találhatják meg a választ jogi kérdéseikre.

A Jogi segítségnyújtás az EU-ban rovat keretében a honlap egy egyedi és átütő jelentőségű szolgáltatást kínál: segítséget nyújt azoknak a látogatóknak, akik Magyarországon kívül, de az EU területén belül keresik a jogérvényesítés lehetőségeit, illetve a jogi segítséget.

A jog.eu hálózata által a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy részesei legyenek egy közösségnek, amelynek tagjai a legnépszerűbb jogi témákban folytatnak párbeszédet egymással.

A látogatók több kritérium (jogterület, név) alapján tallózhatnak az Ügyvédi adatbázisban, és a keresések eredményeként részletes elérhetőségi adatokat találnak Magyarországon tevékenykedő ügyvédekhez.

A Kérdések menüpont alatt a kérdező elküldhet egy rövid leírást az esetéről, melyre a kompetens magyar jogászok megadhatják válaszukat. Ezt követően – például ha az eset nehézségi foka, bonyolultsága indokolja – a jogász közvetlen kapcsolatba léphet az ügyféllel, vagy fordítva. Ugyanitt teheti fel kérdését a látogató, amennyiben az EU-t érintően keres jogi segítséget. A látogatók böngészhetnek a többi kérdés és az azokhoz kapcsolódó válaszok között is.

Jogász kollegák számára lehetőséget biztosítunk, hogy cikkeket írjanak valamely aktuális – akár Magyarországot, akár az EU-t vagy bármelyik EU-s tagállamot érintő – jogszabályváltozásról vagy jogi újdonságról.

A Reflektorfényben rovatban bemutatjuk a jog.eu mindazon regisztrált ügyvéd felhasználóit, akik a leglelkesebb partnereknek bizonyulnak a honlap üzenetének továbbításában és küldetésének teljesítésében.

Regisztrált ügyvéd felhasználók feltölthetik irodájuk bemutatkozását, vagy bármely hírt, közérdekű információt, amely ügyvédi irodájával kapcsolatos.

Honlappal nem rendelkező ügyvédek számára ezen kívül ingyen aldomain- és weblap-szolgáltatást biztosítunk.
 

 

 

 
 
© 2011 E-CTM Kft.
Minden jog fenntartva