Beszélgess velem! 
  Felhasználó név:/Jelszó:
  Bejelentkezve: -
     
  Keressen:  

REFLEKTORBAN - Bemutatkozások  
dr. Jambrik Gergely

Bemutatjuk:
Név: dr. Jambrik Gergely
Iroda: Jambrik Ügyvédi Iroda
Web cím: -
Gergely jelentős tapasztalatot szerzett a polgári jog – különösen a szerzői jog, domain jog, reklámjog, védjegyjog, cégjog – területén...Gergely munkához való hozzáállása, kedves, udvarias modora és lelkiismeretessége példaértékű lehet a mai világban

Gergely 1998-ban szerezte summa cum laude diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A házas fiatalember egy kisfiú boldog édesapja, és azon kevesek közé tartozik, aki 36 évesen elmondhatja magáról, hogy több éve saját ügyvédi irodát vezet.
Gergely a budapesti egyetemi évek után egy hágai ösztöndíjas kutatói munka során is gyarapította tudását, ahol PhD. disszertációját készítette elő. Pályafutását az Ivanovits és Kiss irodánál kezdte, majd jó hírű Freshfields Bruckhaus Deringer budapesti ügyvédi irodájának munkatársa lett, mint a szellemi tulajdon és informatikai jogi csoport senior tagja.
Gergely jelentős tapasztalatot szerzett a polgári jog – különösen a szerzői jog, domain jog, reklámjog, védjegyjog, cégjog – területén, és iskolai évei, valamint a nemzetközi ügyvédi irodánál töltött időszak alatt kiváló angol- és német nyelvtudásra tett szert.
Bár munkája sűrű elfoglaltságot jelent az ismerősei, volt és jelenlegi kollégái által szakmai felkészültsége, precizitása és alapossága okán becsült kollégának, gondosan ügyel arra, hogy elegendő ideje maradjon családjára és kedvenc szabadidős tevékenységére, az informatikára.
Úgy vélem, Gergely munkához való hozzáállása, kedves, udvarias modora és lelkiismeretessége példaértékű lehet a mai világban, ami híján van a tisztességnek és a kellő empátiának.

2011-02-03


A cikk írója:
Név: Kiefer Henrik
Iroda: -
Web cím: -


 
 
© 2011 E-CTM Kft.
Minden jog fenntartva