Beszélgess velem! 
  Felhasználó név:/Jelszó:
  Bejelentkezve: -
     
  Keressen:  

REFLEKTORBAN - Bemutatkozás feltételei  

Tegye magát ismertebbé!

Ennek eléréséhez segítséget nyújtanak az alábbi információk.

Mindazok, akik regisztrálva vannak a jog.eu oldalon és
•    a www.jog.eu linkjét legalább 10 alkalommal elhelyezik saját honlapukon vagy bármely egyéb helyen, ahol erre lehetőségük van
vagy
•    legalább két cikket írnak a „Jog a gyakorlatban” rovatokban,
lehetőséget kapnak, hogy megjelenjenek a „Reflektorfényben – a legaktívabb közreműködők portréja” rovatban.

Ne feledje: a jog.eu-n történő regisztráció ingyenes!

A “Reflektorfényben” célja, hogy lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra a jog.eu mindazon regisztrált ügyvéd felhasználóinak, akik a leglelkesebb partnereknek bizonyulnak a honlap üzenetének továbbításában és küldetésének teljesítésében.

Ha Ön teljesíti a “Reflektorfényben” rovatba történő bekerülés fenti feltételeit, elhelyezheti bemutatkozását és az Önről szóló legfontosabb szakmai információkat fényképével együtt a honlapon.

A szöveg írása során ügyeljen arra, hogy a cikk címe 100 karaktert, az összefoglaló része 300 karaktert, míg a törzsszöveg 1500 karaktert nem haladhatja meg.  A  honlap ennél hosszabb szöveg megírását, feltöltését nem teszi lehetővé.

A honlap Szerkesztője jogosult bármikor bármelyik bemutakozást törölni, ha a szöveg tartalma (egészben vagy részben) jogsértő, vagy ha a közvéleményben felháborodást kelthet (obszcén, agresszív, fenyegető, kötözködő, rosszindulatú, lejárató célzatú stb.). A szöveg ugyancsak törlésre kerül, amennyiben annak tartalma nem illeszkedik a rovat arculatába (például nem az Ön munkásságáról szól). A Szerkesztő a törlés jogát saját döntése alapján, előzetes értesítés nélkül gyakorolhatja.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését a lehetőség iránt, mely által a nagyközönségnek bemutatkozhat.
 

 
 
© 2011 E-CTM Kft.
Minden jog fenntartva