Beszélgess velem! 
  Felhasználó név:/Jelszó:
  Bejelentkezve: -
     
  Keressen:  

CIKKEK - Cikk írás feltételei  

Mutassa meg szakértelmét!

Ha Ön (ingyenesen!) regisztrált a www.jog.eu weboldalon, úgy arra kérjük, írjon egy rövid cikket valamely aktuális – akár Magyarországot, akár az EU-t vagy bármelyik EU-s tagállamot érintő – jogszabályváltozásról vagy jogi újdonságról, amely jogász kollégái érdeklődésére tarthat számot.

Amennyiben Ön ír egy rövid és érthető, magyar nyelvű cikket valamely jogszabályváltozásról vagy jogi újdonságról, feltöltheti azt a jog.eu „Jog a gyakorlatban” rovatba az alábbi feltételekkel.

Az Ön cikkét ellenőriznie kell egyik kollégájának, akit a jog.eu ügyvéd adatbázisából kell kiválasztania. Az ellenőrzést végző kollégának jóvá kell hagynia az Ön által írt cikket. A cím alatt Önnek először a vonatkozó jogterületet kell feltüntetnie, majd össze kell foglalnia cikkének tartalmát. A szöveg alatt elhelyezheti a jog.eu adatbázisában szereplő fotóját, nevét, ügyvédi irodájának nevét és hivatalos honlapjának címét. Az Ön cikkét ellenőrző és jóváhagyó kollégájának fotója, neve, ügyvédi irodájának neve és hivatalos honlapjának címe ugyancsak elhelyezésre kerülhet a cikk alatt. Erről a lehetőségről Önnek kell tájékoztatnia kollégáját. A szöveg írása során ügyeljen arra, hogy a cikk címe 100 karaktert, az összefoglaló része 300 karaktert, míg a törzsszöveg 4500 karaktert nem haladhatja meg.  A  honlap ennél hosszabb szöveg megírását, feltöltését nem teszi lehetővé.

A honlap Szerkesztője jogosult bármikor bármelyik cikket törölni, ha a cikk tartalma (egészben vagy részben) jogsértő, vagy ha a közvéleményben felháborodást kelthet (obszcén, agresszív, fenyegető, kötözködő, rosszindulatú, lejárató célzatú stb.). A szöveg ugyancsak törlésre kerül, amennyiben annak tartalma nem illeszkedik a rovat arculatába (például nem egy aktuális jogszabályváltozásról vagy jogi újdonságról szól). A Szerkesztő a törlés jogát saját döntése alapján, előzetes értesítés nélkül gyakorolhatja.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését a lehetőség iránt, amellyel Ön közvetítheti a jog világának híreit a kollégái és minden érdeklődő számára.

 
 
© 2011 E-CTM Kft.
Minden jog fenntartva