Beszélgess velem! 
  Felhasználó név:/Jelszó:
  Bejelentkezve: -
     
  Keressen:  

IRODÁKRÓL - Iroda bemutatás feltételei  

Ossza meg az ügyvédi irodájáról szóló legfontosabb információkat!

Amennyiben Ön regisztrált felhasználója a jog.eu weboldalnak, feltöltheti ügyvédi irodája bemutatkozását, vagy bármely hírt, közérdekű információt, amely ügyvédi irodájával kapcsolatos.

A szolgáltatás 28.000,- + ÁFA összegű díj ellenében vehető igénybe. A díj biztonságosan és könnyen megfizethető bankkártyával vagy átutalással a www.onlineszabadalom.hu /[fizetes] alatt. A bankkártyás fizetésre csak a Szerkesztő bankjának online felületén kerülhet sor, amely teljesen biztonságos. A jog.eu Szerkesztője bankkártya adatokat egyáltalán nem kezel.

Amennyiben Ön meg kívánja rendelni szolgáltatásunkat, kérjük az  erre vonatkozó szándékát az info@jog.eu emailcímre küldött levéllel jelezze. A feltöltés módjáról szóló részletes tájékoztatót és a díjról szóló számlát az Ön email címére küldött válaszlevelünk fogja tartalmazni.

Amint a díj jóváírásra került a fenti link alatt megtalálható Fizetési Feltételekben foglaltak szerint, Önnek lehetősége nyílik arra, hogy feltöltse magyar nyelvű cikkét a jog.eu „A mi ügyvédi irodánk” rovatába az alábbi feltételekkel.

A szöveg írása során ügyeljen arra, hogy a cikk címe 100 karaktert, az összefoglaló része 300 karaktert, míg a törzsszöveg 2500 karaktert nem haladhatja meg.  A  honlap ennél hosszabb szöveg megírását, feltöltését nem teszi lehetővé.

A honlap Szerkesztője jogosult bármikor bármelyik cikket törölni, ha a cikk tartalma (egészben vagy részben) jogsértő, vagy ha a közvéleményben felháborodást kelthet (obszcén, agresszív, fenyegető, kötözködő, rosszindulatú, lejárató célzatú stb.). A szöveg ugyancsak törlésre kerül, amennyiben annak tartalma nem illeszkedik a rovat arculatába (például nem az Ön ügyvédi irodájával kapcsolatos információkat tartalmaz). A Szerkesztő a törlés jogát saját döntése alapján, előzetes értesítés nélkül gyakorolhatja. Abban az esetben, ha a fenti okok valamelyike miatt az Ön cikke törlésre kerül, Ön nem jogosult visszakövetelni a díjat, amelyet már kifizetett. Ebben az esetben Ön szintén nem jogosult kártalanítás követelésére.

Bízunk benne, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődését a lehetőség iránt, amelynek segítségével bemutathatja ügyvédi irodájának tevékenységét, és megoszthatja annak híreit a nyilvánossággal.

 
 
© 2011 E-CTM Kft.
Minden jog fenntartva