Beszélgess velem! 
  Felhasználó név:/Jelszó:
  Bejelentkezve: -
     
  Keressen:  

WEB - Weboldal készítés feltételei  

 

 
Weboldal készítés feltételei
 
A saját, jog.eu domainhoz tartozó aldomain-t tartalmazó holnapcím alatt létrehozni kívánt saját ügyvédi honlap (a „Honlap”) szerkesztésével kapcsolatos teendőket a www.jog.eu/web/weboldal „Weboldal szerkesztés” almenüpontja tartalmazza.
 
A Honlap jobb felső sarkába automatikusan az a cím és telefonszám kerül, amelyet Ön a www.jog.eu weboldalon történt regisztrációja során megadott. A Honlap tetején középen lévő ún. flash – szintén automatikusan – az Ön ügyvédi irodájának nevét fogja tartalmazni, feltéve, hogy Ön a regisztrációkor megadta azt.
 
A Honlapra kerülő, Ön által feltöltött bármely szöveg esetén Ön köteles figyelembe venni valamennyi kötelező érvényű rendelkezést, amely az ügyvédi tevékenységre, illetve az ügyvédi reklámra irányadó, így különösen, de nem kizárólag az alábbi linkeken található jogszabályokat, szabályzatokat, iránymutatásokat, állásfoglalásokat és a bírói gyakorlatot:
 
A Magyar Ügyvédi Kamara szabályzatai
http://www.magyarugyvedikamara.hu/tart/farticle/18/73/1
5/2008. (X. 27.) MÜK Szabályzat az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól
http://www.magyarugyvedikamara.hu/upload/pdf/5_2008_muk.pdf
A Magyar Ügyvédi Kamara elnökségének véleménye aktuális kérdésekben
http://www.magyarugyvedikamara.hu/tart/index/22/1
Az ügyvédi tevékenységet érintő jogszabályok
http://www.magyarugyvedikamara.hu/tart/index/91/1
Az ügyvédi tevékenységet érintő bírósági gyakorlat
http://www.magyarugyvedikamara.hu/tart/index/92/1
 
A JOG.EU üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a Honlapon található információkért. A Honlapon megtalálható tartalommal kapcsolatosan csak és kizárólag Önt terheli felelősség, amit Holnapjának jóváhagyásával Ön kifejezetten és visszavonhatatlanul elfogad.
 
Ön a Honlap jóváhagyásával hozzájárul ahhoz, hogy Honlapját és aldomain-jét a JOG.EU üzemeltetője bármikor, előzetes értesítés nélkül törölhesse, különösen ha a Honlap tartalma (egészben vagy részben) jogsértő, illetve bármely, az ügyvédekre, az ügyvédi reklámra vonatkozó jogszabályba, szabályzatba, iránymutatásba, állásfoglalásba ütközik, vagy ha a közvéleményben felháborodást kelthet (obszcén, agresszív, fenyegető, kötözködő, rosszindulatú, lejárató célzatú stb.). Az itt írtak irányadók akkor is, ha a Honlap tartalma nem illeszkedik a www.jog.eu weboldal arculatába.
 
Ön nem választhatja – többek között – a következő aldomain neveket: info.jog.eu, org.jog.eu, ugyved.jog.eu, jogasz.jog.eu, iroda.jog.eu, a más által már korábban lefoglalt jog.eu végződésű aldomain-eket.
 
Önnek az aldomain kiválasztásakor törekednie kell arra, hogy aldomain-je minél egyedibb legyen. A JOG.EU üzemeltetője bármikor, előzetes értesítés nélkül jogosult törölni egyebek mellett azokat az aldomain-eket – így értelemszerűen a hozzájuk tartozó honlapokat –, amelyek a fent felsoroltak közé tartoznak. Ugyanígy törölhetők az aldomain-ek (a hozzájuk tartozó honlapokkal együtt), ha olyan kifejezést tartalmaznak, amely a közvéleményben felháborodást kelthet, vagy ha azok jogsértők, illetve az ügyvédekre, az ügyvédi reklámra vonatkozó bármely jogszabállyal, szabályzattal, iránymutatással vagy állásfoglalással ellentétesek (pl. legjobbugyved.jog.eu), vagy túlságosan általános, esetleg ügyvédek szélesebb körére értelmezhető kifejezést tartalmaznak (pl. budapestiugyved.jog.eu).
 
 
© 2011 E-CTM Kft.
Minden jog fenntartva